• Egészség és biztonság az iskolákban 2022 - Bántalmazás

            30. 3. 2023

            Új galériát helyezett a fényképalbumba

            Bántalak, hogy ne bánts engem, vagy egy előadás a zaklatásról, ahol a zaklatás agresszora egyben az áldozat is. Iskolánk nagy figyelmet szentel a diákok egészséges testi és lelki fejlődésére, ezért a mai napon a felső tagozatos tanulókat pszichológus és szupervizor Mgr. Peter Kollárovič hívta egy közös útra, vagyis a zaklatás elleni küzdelemre. Köszönjük ezt a tartalmas délelőttöt, hisszük, hogy a megelőzéssel jobbá tehetjük a világot. Projekt : Egészség és biztonság - Iskolaügyi Minisztérium Zdravie a bezpečnosť 2022 - MINISTERSTVO ŠKOLSTVA, VEDY , VÝSKUMU a ŠPORTU (MŠVVaŠ)

          • "Árral szemben a jövőért" Márk Tibor iskolánkban

            30. 3. 2023

            Új galériát helyezett a fényképalbumba

            Az „Egészség és biztonság az iskolákban 2022“ elnevezésű projekt keretén belül iskolánkba látogatott Márk Tibor drogprevenciós előadó. Élettörténetének elmondásával hívta fel diákjaink figyelmét, hogy érdemes az árral szemben menni. Az előadó tanúságot tett Isten irgalmas és gyógyító szeretetéről. Hálásan köszönünk mindent! Projekt : Egészség és biztonság - Iskolaügyi Minisztérium Zdravie a bezpečnosť 2022 - MINISTERSTVO ŠKOLSTVA, VEDY , VÝSKUMU a ŠPORTU (MŠVVaŠ)

          • Vekker Műhely - Nem csináltam semmit

            30. 3. 2023

            Új galériát helyezett a fényképalbumba

            Vekker Műhely színész-drámatanárai, Kuklis Katalin és Czuczor Nóra Nem csináltam semmit címmel színházi-nevelési műhelyfoglalkozást tartottak iskolánk VI.A, VII.A és VIII.A osztályos tanulóinak. Az interaktív színházi előadás témája az iskolai zaklatás volt, amely során a tanulók nemcsak az áldozat szerepébe bújhattak bele, hanem a szemlélők felelősségét is boncolgatták. “Maradj csendben és örülj, hogy nem téged pécézett ki. Ez nem a mi dolgunk. Ez a Kriszta meg a Virág ügye. Semmi közünk hozzá!” Ildikó csendben maradt, nem csinált semmit. Most mégis bűntudata van. Mit tehet egy zaklatási folyamat szemtanúja? Az előadás feldolgozó részében közösen erre (is) keresték a választ. Projekt : Egészség és biztonság - Iskolaügyi Minisztérium Zdravie a bezpečnosť 2022 - MINISTERSTVO ŠKOLSTVA, VEDY , VÝSKUMU a ŠPORTU (MŠVVaŠ)

          • Hagyományőrző nap - táncház

            30. 3. 2023

            Új galériát helyezett a fényképalbumba

            November 14-én és 15-én iskolánk hagyományőrző napokat tartott felső tagozatos diákjaink számára. Az eseménynek a Tájház adott otthont. Hétfőn táncházra került sor Molnár Gábor táncoktató vezetésével. A talpalávalóról és a remek hangulatról a Bellő zenekar gondoskodott. Köszönet érte! Kedden szintén a Tájházban folytatódott a program. A MAL-os asszonyok vendégszeretetét élvezhettük, akik beavattak minket a lepény-és kalácssütés rejtelmeibe. A kemencében sült finomságoknak egyikünk sem tudott ellenállni. A Tájház múzeumában kollégánk, Varga Szilárd mutatta be a régi használati tárgyakat a diákoknak. Sok érdekes ismeretet szerezhettek itt is. Lehetőségük nyílt megtanulni a rongybaba készítést maradék anyagok felhasználásával, csuhéangyalkát alkothattak kukoricacsuhéból, dekupázsctechnikával mécsestartók készültek, illetve nemezelt tulipánok és karkötők is születtek az ügyes kezek munkájának köszönhetően. Projekt: Nemzeti kisebbségek multikulturális nevelésének támogatása - Iskolaügyi Minisztérium Podpora regionálnej a multikúrnej výchovy žiakov patriacich k národnostným menšinám 2022 - MŠVVaŠ

      • Kontakty

        • Cirkevná spojená škola Panny Márie
        • riaditeľstvo / igazgatóság +421 911 809 018 ekonomické oddelenie +421 911 795 329 vedúca školskej jedálne +421 911 806 983
        • Brnenské námestie č. 15, 946 03 Kolárovo Slovakia
        • 31825729
        • 2021015887
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje